HRM advies

HRM advies en ondersteuning

Wanneer u geen of te weinig HRM capaciteit in huis heeft, kunnen wij u ondersteunen met HRM advies. Dit doen wij op flexibele en pragmatische wijze. Ons motto is en blijft daarbij “de klant is Koning”.

Werving en Selectie

Het vinden en selecteren van de juiste mensen is erg belangrijk. Wanneer hieraan te weinig aandacht wordt gegeven kan dat resulteren in teleurstellingen, zowel bij de kandidaat maar zeker ook bij u als werkgever. Een verkeerde keuze kan daarnaast verstrekkende (financiële) gevolgen hebben. Wij helpen u om direct de juiste keuze te maken.

Voorkoming verzuim

U probeert uiteraard zoveel mogelijk het verzuim van uw personeel te voorkomen of dit zo laag mogelijk te houden. Wij kunnen daarbij helpen. U moet daarbij denken aan maatregelen die genomen kunnen worden, bijvoorbeeld door medewerkers extra te motiveren. Dit hoeft niet direct te betekenen dat zij worden gestimuleerd om promotie te maken en door te stromen, maar dat kan ook door het werk op hun huidige niveau aantrekkelijker te maken door de werkzaamheden te verbreden.

Wanneer u als werkgever toch in de vervelende situatie terecht komt van hoog verzuim hebben wij de ervaring om ook daar op een opbouwende manier mee om te gaan. Wij helpen u en de medewerker een re-integratie traject in te gaan. Mocht ook dat uiteindelijk niet tot de gewenste situatie leiden kunnen wij bemiddelen in een voor beide partijen zo passend mogelijke oplossing.

Beëindiging arbeidsovereenkomst

Bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst zijn er afhankelijk van de situatie veel zaken te regelen. Ook hier kunnen wij een HRM advies op maat leveren.

Vrijblijvend contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over advies en ondersteuning op maat.